2012 film első előzetese 2012 teaser trailerFREE ONLINE MORVIE KLUB INGYEN. INGYENFILMEK.EU ONLINE FILMEK.film.lap.huHíres emberek. Híres emberek véleménye a zsidókról.Híres emberek és találmányok. A 100 híres ember – A kezdetektől napjainkig . Üdvözöljük a World of Mysteries Erich von Däniken.. erichvondaniken.lap.huDENIKEN Az Antarktisz fogyó jege miatt sereglenek össze a ... A Magyar Tudományos Akadémia folyóirata • Alapítva... A(z) „Magyar tudósok” kategóriába tartozó lapok. Az információ gyönyörű. Üdvözöljük a világ Misztériumok Erich von Dänike... szting. SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpres... Kiemelt játékok Tower Blocks Farmerama Pet Part... Erich von Däniken [bevezető szerkesztése] A Wiki.. (Hufu piramis, Giza, Egyiptom) -- MAGYAR ÉS KÜLFÖLDI TUDÓSOK HÍRESÉGEK ÁLLAM FÉRFIAK: (Hufu piramis, Giza, Egyiptom)

2011. május 2., hétfő

(Hufu piramis, Giza, Egyiptom)



Kattints ide a regisztrációhoz Erich von Däniken Kutatási Társaság számára!

Erich von Däniken a Expedíció 

(Hufu piramis, Giza, Egyiptom)

Több mint 45 éve, Erich von Däniken gyakorolta az elmélet, amely feltételezi, hogy a Föld volna látogatta földönkívüliek a távoli múltban.Erich von Däniken, a világ legsikeresebb non-fiction író minden idők írt 26 könyvet írt a témáról, és adtak el több mint 63 millió példányban kelt el világszerte. Könyveit lefordították 32 nyelven. Az Egyesült Államokban Erich von Däniken nyert azonnali hírnevet eredményeként a televízió speciális "In Search of Ancient űrhajósok" alapján írta meg első könyvét Tűzszekerek az istenek. Ezen túlmenően, Erich von Däniken vett részt, és hozzájárult számos film-és televíziós produkciók, írt cikkeket és számtalan válogatás, és készített egy CD-ROM. Folyékonyan beszél négy nyelven, Erich von Däniken egy mohó kutató és energikus utazó, átlagosan 100.000 mérföld / év, hogy látogassa meg távoli helyeken a Föld. Ez lehetővé teszi számára, hogy alaposan megvizsgálja a jelenséget, amelyről ő írja. Ő kutatási szervezet, a AASRA / legendarytimes.com (régészet, Űrhajózási és SETI Kutatási Társaság), magában foglalja a laikusok és egyetemi oktatók az élet minden területéről. Nemzetközi szinten van körülbelül 10.000 tagja van.
A AASRA közzé Legendary Times ™, a szervezet negyedéves folyóirat. Ez az egyetlen kiadvány a világ kizárólag a jelentést Paleo-SETI, az ősi Astronaut elmélet. 

Letztes frissítve: április 26, 2011
Üzemelteti: Troxler Szoftver
legendarytimes.com
sagenhaftezeiten.com
Erich von Däniken Alapítvány

Referencia a Twitter 

Referencia a Facebook 
World Mysteries Fórum
Mysteries Magazin
Hallgassa LIVE hogy Erich von Däniken

Nincsenek megjegyzések: