2012 film első előzetese 2012 teaser trailerFREE ONLINE MORVIE KLUB INGYEN. INGYENFILMEK.EU ONLINE FILMEK.film.lap.huHíres emberek. Híres emberek véleménye a zsidókról.Híres emberek és találmányok. A 100 híres ember – A kezdetektől napjainkig . Üdvözöljük a World of Mysteries Erich von Däniken.. erichvondaniken.lap.huDENIKEN Az Antarktisz fogyó jege miatt sereglenek össze a ... A Magyar Tudományos Akadémia folyóirata • Alapítva... A(z) „Magyar tudósok” kategóriába tartozó lapok. Az információ gyönyörű. Üdvözöljük a világ Misztériumok Erich von Dänike... szting. SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpres... Kiemelt játékok Tower Blocks Farmerama Pet Part... Erich von Däniken [bevezető szerkesztése] A Wiki.. (Hufu piramis, Giza, Egyiptom) -- MAGYAR ÉS KÜLFÖLDI TUDÓSOK HÍRESÉGEK ÁLLAM FÉRFIAK: Az Antarktisz fogyó jege miatt sereglenek össze a bálnák.

2011. május 2., hétfő

Az Antarktisz fogyó jege miatt sereglenek össze a bálnák.


hirdetés
hirdetés

A régészeti feltárás egy építkezést előzött meg

Kétezer éves gyilkosságot fedeztek fel Kent grófságban

Az archeológusok Faversham, a római kori Durolevum mellett végeznek ásatásokat, eközben került napvilágra egy 16-20 év körüli lány csontváza, tarkóján római kard ütötte sebbel.

Nagy volt a pörgés az ősrobbanás után

Őrült sebességgel forogtak a világegyetem első csillagai

Német asztrofizikusok, akik a Nature legújabb számában tették közzé tanulmányukat, kiderítették: óránként 1,8 millió kilométeres őrült sebességgel forogtak a világegyetem első csillagai.

Az eszközöket előzetesen fel kell izzítani

Majd háromezer éve már végeztek agyműtéteket a tibeti orvosok

Egy kutató, aki negyven éve az ősi tibeti "lexikont" tanulmányozza, azt állítja: majd háromezer éve már végeztek agyműtéteket a tibeti orvosok.

Háromnegyedük szerint melegebb van

Himalájai falusiakat kérdeztek ki a klímaváltozásról kutatók

Himalájai falvak lakóit interjúvolták meg a helyi éghajlat elmúlt évtizedben tapasztalt változásairól a patinás brit tudományos társulat, a Royal Society kutatói.

Egységes nemzetközi jelzésrendszert teremtett

Megint jönnek, kopogtatnak: 220 éve született Samuel Morse

220 éve, 1791. április 27-én született Samuel Finley Breese Morse amerikai festőművész, az elektromágneses távíró feltalálója.

WTF?

Vallási káosz: sokan hiszik, hogy valamiben hisznek - vagy mégse

23 ország válaszadóinak fele (51%) elfogadja az istenhitet és a túlvilág létét, de csupán 28%-uk vallásos - áll az Ipsos felmérésben.

A kereslet folyamatosan növekszik

Több eredeti vanília kerülhet ételeinkbe, ha sikerül minőségének megőrzése

A vanília világszerte egyike a legkedveltebb ízeknek, az iránta való kereslet folyamatosan növekszik. Az igények kielégítése biztonságosabbá válhat a brit Nottinghami Egyetem malajziai campusán zajló kutatásoknak köszönhetően.

Vajon mire vágyik "VV Dugó"?

Hódvalóságshow indul a hódmezővásárhelyi önkormányzat honlapján

Hódvalóságshow indul a hódmezővásárhelyi önkormányzat honlapján: néhány hónapon belül bárki, bárhonnan, egyetlen kattintással betekintést nyerhet majd egy hódcsalád életébe.

Vak eb is talál postást

Vakkutya-vezető lúd

Vakkutya-vezető lúdja van egy asszonynak, pontosabban kutyájának Lengyelországban: az eb a liba segítségével még postást is tud kergetni.

Röntgensugár fedte fel az elrejtett lábat

Szenzációs felfedezés: Megtalálták a kígyó lábát!

Még 2000-ben bukkantak Libanonban arra a krétakori őskövületre, amely választ adhat a kutatóknak a nagy kérdésre: szárazföldi vagy vízi állat leszármazottja a kígyó?

Kifaggatják, megelemzik

Az ismert legtömörebb sziklás exobolygó "jellemrajzát" készítették el

Az ismert legtömörebb sziklás exobolygó - Naprendszeren kívüli planéta - "jellemrajzát" készítette el egy nemzetközi kutatócsoport.

Rekordkoncentrációban megjelenő krillek

Az Antarktisz fogyó jege miatt sereglenek össze a bálnák

A hosszúszárnyú bálnák korábban nem tapasztalt tömörülésére figyeltek fel amerikai kutatók az Antarktisz közelében: a húszéves rekordkoncentrációban megjelenő krillek miatt gyűlnek össze az állatok.

Magas a csillagközi telefonszámla

Pénzhiány miatt nem kutatják tovább a földönkívüli intelligenciát

Pénzhiány miatt egyelőre nem kutatják tovább az Egyesült Államokban a földön kívüli intelligenciát.

Percenként 35 futballpályányi erdő tűnik el

Az erdők drámai pusztulására figyelmeztet a WWF

Az erdők világszintű, drámai eltűnésének veszélyére figyelmeztet a Természetvédelmi Világalap (WWF).

Könnyen megolvadtak volna

Tönkretette volna a repülőgépeket az Eyjafjallajökull hamuja

Valóban indokolt volt az európai légtér lezárása az Eyjafjallajökull izlandi vulkán egy évvel ezelőtti kitörésekor: az intézkedés szükségszerűségét az Izlandi és a Koppenhágai Egyetem kutatói bizonyították

Betájolják az elzáródásokat

Szonár-technikával vájkálható az agy

Amerikai nyugalmazott tengeralattjáró szakemberek segítették az agyi diagnosztikával foglalkozó orvosokat abban, hogy kidolgozzák a szélütés különböző formáit néhány perc alatt megbízható módon diagnosztizáló műszert, amely akár a hazabocsátott, de további megfigyelésre szoruló betegnél otthon is alkalmazható.

Mindkét kényszer azonos idegrendszeri pályákon fut

Nagykanállal az életet: a drogfüggőség és a falánkság egyazon forrásból ered?

Vannak, akik olyan szenvedélyesen kötődnek kedvenc ételeikhez, mint a drogfüggők a kokainhoz vagy a szeszhez.

Kevés híján kihalt daszner nyelv

Már csak hárman beszélik a nyelvet, az Oxfordi tudóskommandó megmenti

Oxfordi tudóscsapat próbál megmenteni egy olyan nyelvet a teljes feledéstől, melyet már csak hárman beszélnek az egész világon.

Epilepsziás rohamokkal küzdött

Huszonhárom évig élt lövedékkel az agyában egy kínai férfi

Több mint húsz éven át élt egy lövedékkel a fejében egy kínai férfi, aki az egykori sérülés miatt epilepsziás rohamokkal küzdött.

Megjelentek a pézsmatulkok is

Készül a jégkorszaki Jurassic Park

Észak-Szibériában ismét feltűntek a vadlovak. És megjelentek a pézsmatulkok is, ezek a hosszú szőrű jószágok, amelyek valaha a gyapjas mamutokkal és a kardfogú tigrisekkel osztoztak a jeges földön.
hirdetés
Belépés és regisztrációhirdetés
hirdetés

Nincsenek megjegyzések: